2024. gada 28. marts
Vārda dienas: Gunta, Ginta, Gunda

SEKO MUMS

Piedalies akcijā “Kļūsti par Ziemassvētku vecīti”

Ziņa publicēta 28.11.2022

Adventa un Ziemassvētku laiks ir īpašs laiks, kad esam aicināti uz labiem darbiem un apdāvināšanu. Mums ir patiesi žēl, ka šogad netiekamies tradicionālajā pateicības pasākumā, kuru pirms pandēmijas organizējām, lai pateiktos un būtu kopā ar mūsu ziedotājiem, atbalstītājiem un brīvprātīgajiem. Tomēr arī šogad vēlamies pateikties par jūsu palīdzību! Mēs ļoti to novērtējam, esam ļoti pateicīgi katram par sirds siltumu, atdevi un mīļumu. 

Šogad, ieejot Adventa laikā, aicinām jūs piedalīties akcijā “Kļūsti par Ziemassvētku vecīti”.

Jau no kara sākuma Ukrainā, LELB Diakonijas centrs palīdz cilvēkiem no Ukrainas, kas šobrīd ir apmetušies Latvijā. Tiek organizētas iknedēļas tikšanās – katru ceturtdienu notiek “ukraiņu dienas”, kur tiek sniegts atbalsts un humānā palīdzība, tiek pavadīts laiks pie tējas, kafijas un cienasta un veidotas jaunas attiecības. Turpinot šo tradīciju decembrī trīs nedēļas pēc kārtas aicinām iesaistīties Ziemassvētku akcijā, kļūstot no saņēmējiem par tālāk devējiem.

15., 22. un 29.decembrī no 14:00 – 17:00 LELB Diakonijas centrā, Daugavgrīvas ielā 1, kopīgi cepsim piparkūkas, kas tiks tālāk nogādātas ukraiņu un latviešu bērniem. Laipni lūdzam pievienoties! Lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni: 29222604

Ja nevarat piedalīties cienasta pagatavošanā, bet tomēr gribat iesaistīties dāvanu sagatavošanā, tad būsim pateicīgi, ja ziedosiet un atnesīsiet kādu dāvanu vai saldumus bērniem, ko mēs ar prieku nodosim kopā ar piparkūkām.

LELB Diakonijas centra adrese – Daugavgrīvas iela 1, Rīga. Esam atvērti katru darba dienu no 9:00 līdz 17:30.


Запрошуємо до учатсі в акції “Стань Сантою”

Новорічні свята — час подарунків та добрих справ. Ми дуже шкодуємо, що не змогли повернутися до минулих традицій — зустрітися та подякувати особисто всім волонтерам і тим, хто у різний спосіб долучався до наших проектів. Ми дуже цінуємо всіх вас та дякуємо за допомогу в цьому році, за ваше щиру участь та сердечність!

Зараз, на передодні Різдва, запрошуємо до участі в новій акції “Стань Сантою”.

З самого початку повгомасштабного вторгнення LELB Diakonija допомогає українцям в Латвії. Ми організували щотижневі зустрічі — кожний четвер проводимо українські дні, де люди можуть отримати допомогу та підтримку, а також провести трохи часу за чаєм/кавою та приємним спілкуванням.

15, 22 та 29 грудня, з 14:00 — 17:00, у нас, в Діаконії, на Даугавгрівас, 1, ми будемо пекти імбірні пряники для українських дітей-біженців. Запрошуємо вас приєднатися! Будь ласка, просимо заздалегідь записатися по телефону 29222604. Якщо ви не можете приїхати, але хочете долучитися — ми будемо раді вашим пожертвам та солодким подарункам, які ми вручимо/передамо разом з випічкою. Адреса та сама: LELB Diakonija, Даугавгрівас, 1, часи роботи: пн — пт, 8:30 — 17:30.


« Atpakaļ uz sarakstu
 

© 2016 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīcas Diakonijas centrs. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »