2024. gada 16. aprīlis
Vārda dienas: Mintauts, Alfs, Bernadeta

SEKO MUMS

Saņem siltu maltīti

Ziņa publicēta 01.04.2022

Turpinot vairāk kā 25.gadu tradīciju palīdzēt tiem, kuriem trūkst viena no svarīgākajām dzīves pamatvajadzībām – siltā ēdiena, LELB Diakonijas centrs no 2022.gada 1.aprīļa divas reizes nedēļā nodrošina bezmaksas siltā ēdiena maltīti ikvienam izsalkušajam.

Ik dienas jau pirms pusdienlaika, sāk veidoties gara cilvēku rinda, kuri savā starpā jau ir pazīstami un pat draugi, cilvēki socializējas, satiekas un klausās Dieva vārdu, kā arī saņem siltu maltīti.

Starp sanākušajiem ir gan maznodrošinātie, gan bezpajumtnieki, gan tādi, kas ir nokļuvuši kādā sarežģītā savas dzīves posmā, un, kam nepaliek līdzekļi, lai nodrošinātu sev ēdienu. Šobrīd šo cilvēku vidū esam gatavi piedāvāt palīdzību arī tiem, kas devušies bēgļu gaitās no Ukrainas. Piedāvājam arī humāno palīdzību – drēbes, apavus un citas nepieciešamās lietas.

Neskatoties uz pašvaldības finansējuma samazinājumu sākot no 2022.gada 1.aprīļa, katru otrdienu un ceturtdienu piedāvājam siltās pusdienas, kā arī tāpat kā iepriekš turpinām nodrošināt zupas virtuves darbību katru darba dienu no plkst.12:00.

Ikviens būs gaidīts un silti uzņemts!


 

« Atpakaļ uz sarakstu
 

© 2016 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīcas Diakonijas centrs. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »