2024. gada 28. marts
Vārda dienas: Gunta, Ginta, Gunda

SEKO MUMS

Iespēja kļūt par brīvprātīgo Varšavā, Polijā

Ziņa publicēta 03.12.2019

Diakonijas centrs piedāvā iespēju veikt brīvprātīgo darbu ārzemēs 

Jauniešiem (vecumā no 18 līdz 30 gadiem) iespēja būt par brīvprātīgo Varšavā, Polijā. Pretendentiem nav nepieciešama iepriekšēja pieredze, speciālas zināšanas vai prasmes, jo tās var apgūt projekta ietvaros.  Pretendentiem ir jābūt spēcīgai motivācijai kļūt par brīvprātīgo, vēlmei apgūt un iemācīties jaunas lietas un svarīgākās frāzes poļu valodā, lai varētu sazināties ar bērniem. Projekta ietvaros paredzēts darboties ar bērniem specializētajos bērnudārzos:

* Varšavas 245. specializētajā bērnudārzā bērniem ar redzes traucējumiem. No 2020.gada janvāra līdz septembrim (9 mēneši). Bērnudārzā jau darbojas viens brīvprātīgais no Francijas.
* Varšavas 393.bērnudārzā no 2020.gada janvāra līdz jūlijam (7 mēnešus). Bērnudārzā jau darbojas brīvprātīgie no Ukrainas, Francijas un Turcijas, tādēļ tiek meklēti citu nacionalitāšu brīvprātīgie.
Projekts ilgs 3 gadus, un to koordinē Roberta Šūmaņa nodibinājums Polijā. Brīvprātīgie pievienosies citiem 16 brīvprātīgajiem, kurus jau ir uzņēmušas 8 dažādas Polijas organizācijas.
Sīkāka informācija par Eiropas Solidaritātes korpusa projektu “Šūmaņa Solidaritātes komanda” Polijā ŠEIT
Pieteikšanās veidlapa ŠEIT
 
« Atpakaļ uz sarakstu
 

© 2016 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīcas Diakonijas centrs. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »