2024. gada 28. marts
Vārda dienas: Gunta, Ginta, Gunda

SEKO MUMS

Atskats uz pasākumu “Prieku, mīlestību sirdī smelt!” Puzes draudzē

Ziņa publicēta 05.01.2017

2016.gada 26.novembrī Puzes evaņģēliski luteriskā draudze, LELB Diakonijas centra līdzfinansētā projekta "LELB draudžu diakonijas un žēlsirdības darbu attīstība 2016" ietvaros, organizēja pasākumu “Prieku, mīlestību sirdī smelt!”, kur tika aicināti 58 Puzes pagastā vienatnē dzīvojošie seniori.

Senioru dienas pasākums notika draudzes Diakonijas centrā “Samarietis”, 15.kalpošanas gadskārtas priekšvakarā. Par noskaņu ar dziesmām un pārdomām rūpējās Daina un Aija no Kuldīgas draudzes, uzrunu teica draudzes mācītāja R.Rozīte un Puzes pagasta pārvaldes vadītāja S.Šēniņa.

Seniori mielojās ar konditores Ingas speciāli gatavoto svētku cienastu, dziedāja dziesmas, piedalījās pužiņu mēles izlocīšanā vecvārdos, kā arī piedalījās mācību stundā, ko bija sagatavojusi skolotāja Ilga. Seniori iejutās skolnieku lomās un ļāvās jautrībai, atmiņām un izbrīnai par interaktīvo tāfeli. Seniori piedalījās loterijā, kurā visas lozes bija pilnas. Katrs dāvanā saņēma pārtikas veltes, ko bija sarūpējusi draudze.

Ar projekta pasākumu tika uzlabota vienatnē dzīvojošo pensionāru dzīves kvalitāte, saturīga laika pavadīšana, tika mazināta sociālā izolētība, pacelta senioru pašapziņa, kā arī sniegta informācija par sociālo palīdzību. Seniori tika iepriecināti ar dāvanām un Dieva vārdu.



Pasākums finansēts ar Diakonijas centra līdzfinansējumu


 

« Atpakaļ uz sarakstu
 

© 2016 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīcas Diakonijas centrs. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »